• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Welkom op jouw website en blog!

Lisa Pieplenbosch
  | 
25 oktober 2018

Jouw eigen website! Hoe cool is dat? Hopelijk zit je er klaar voor, want dit is de eerste stap die je hebt gezet op weg naar succes. Wij geloven er heilig in dat jij succes gaat hebben met jouw LMS. Er zijn een paar voordelen die je krijgt bij het Maatos LMS. Je krijgt namelijk niet alleen de leeromgeving. Jouw systeem is namelijk ook uitgerust met een website én een blog, waarmee jij huidige en potentiële klanten kan bereiken. Bekijk hieronder eens wat globale tips, waarmee je kan starten.

Maak een cursus

Voordat je een cursus kan verkopen of aanbieden, moet je er natuurlijk wel eentje (of meerdere) hebben. Begin daarom met het maken van een eigen cursus. In de cursusomgeving lukt het je gemakkelijk om met video’s, afbeeldingen, tekst én toetsen een cursus te maken. Wil je meer informatie over het maken van een cursus? Bekijk dan de cursus: hoe maak ik een cursus. Je kan in ieder geval beginnen met het maken van een cursus in het menu onder “Maak Cursus”.

Schrijf een blogbericht

Potentiële klanten willen natuurlijk weten of je expertise hebt, daarvoor is de blog uitermate geschikt. Maar voordat jij kan bewijzen dat je weet waar je het over hebt, moet je wel een blogbericht schrijven. Enkele dingen waar de blog geschikt voor is, zijn bijvoorbeeld updates, foto’s en uiteraard de befaamde blogberichten over het onderwerp dat je lief is.

Deel met vrienden, familie of collega’s

Je eigen website, hoeveel mensen kunnen het zeggen? Laat iedereen weten dat je er bent en laat je vrienden, familie en collega’s zien wat het systeem kan. Tip van flip: Laat mensen die je kent de cursussen volgen, niet alleen om erachter te komen wat beter kan, maar ook om recensies achter te laten! Lukt het jou om de befaamde vijf sterren binnen te halen? Vast wel!

Ga aan de slag!

Artikel uit de categorie:
Starten

0 Reacties op "Welkom op jouw website en blog!"

Geef een reactie op dit artikel

top
© 2021 De Internetschool - Powered by Maatos